Marga Jordana

ESPAI PSICOLÒGIC

cat / cast

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta col•legiada al Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, amb el número 3.923.

La meva experiència professional de més de 25 anys m’ha portat a tenir una visió del procés terapèutic, com una relació de co-responsabilitat i compromís entre la persona i el terapeuta. Sempre dins d’un marc rigorós de treball i d'acord amb el codi deontològic dels professionals de la psicologia.

En la meva experiència, creixement personal i professional he anat evolucionant en la manera d’entendre la psicoteràpia i els elements que n'exerceixen una major influència amb la finalitat d’aconseguir els millors resultats.

Els fonaments de la meva formació es troben en la Psicoteràpia Integradora Humanista i en aquesta línia he anat ampliant i integrant nous coneixements i recursos. Des de diferents models: psicodinàmic, cognitiu-conductual, familiar sistèmica, constructivisme i darrerament els nous avenços dins del camp de la neuro-fisiologia amb tècniques de reprocessament neurològic (Brainspotting) i del tractament del trauma.

CONTACTE

C. Casanova, 46, 3r 1a
08011 Barcelona

93 412 26 79 / 636 820 003
info@margajordana.info